WAGAMAMA FREDERIKSBERG SOLBJERGVEJ

WAGAMAMA FREDERIKSBERG SOLBJERGVEJ

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 325 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Wagamama Frederiksberg Solbjergvej. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 maj 2022 at 14:45 Ville ikke have bestilt hvis jeg skulle have ventet så længe på maden
17 maj 2022 at 9:26 Jeg skrev at der ikke skulle kylling i min Pad thai, men det var der alligevel. Ærgerligt at de ikke kan tilpasse en ret til pescetar. Ris bliver desuden lagt sammen med karry/wok retter - det ville være mere lækkert at have det for sig.
7 maj 2022 at 22:02 Helt perfekt mad. Som det skal være. Ordentligt emballeret og perfekt tilberedt. Lidt lang leveringstid, men ventetiden værd.
11 apr 2022 at 20:58 Buddet kom med maden til tid, så intet at sætte en finder på der… sød og venlig. Teriyaki steak soba var næsten ikke til at spise, tørt og sejt kød i kæmpe stykker, nudlerne var tørre Kare burosu var bare smagsløst og kedelig Det gør vi ikke igen
15 jan 2022 at 6:03 Elendig levering. Dejlig mad. Gav 40 kr i tips til bud via app. Men da hun endelig kom og ringede på, spurgte om vi ikke kunne komme ud og hente det selv, for hun holdt ulovligt parkeret. Havde givet tydelig besked, vi har corona og ville ikke ud.
26 nov 2021 at 13:32 Maden var god, men ikke god nok til at retfærdigøre den høje pris. Leveringen var 35 min forsinket og det til trods for, at det var bestilt i god tid til levering på et bestemt tidspunkt.
13 sep 2021 at 18:29 Sagde ingen koriander i min mad fik koriander i min mad, min ram’en suppe var der ingen grønsager i så det var bare nudler og klar suppe, min phadthai havde de ikke sparet på nødderne og korianderne selv om jeg bad om uden.
8 sep 2021 at 18:46 Jeg fik ikke brune ris, men hvide ris, selvom jeg havde noteret det. Reje-retten kom med kylling. Eddermamebønnerne var overtilberedte. Smagte okay, ikke særlig spændende og 140kr for en æske hvide ris med lidt karrysovs og udkogte grøntsager.. nej